May 29, 2012

0
orang suka domo kun

SPECIAL GIVEAWAY BY AZIERA ADENAN

GIVEAWAY GEMPAK :-
"MidYear GiveAway by Pieyza and Yana"
Sabah Giveaway By Sharina
Random Giveaway By Cik Fie
1st Giveaway By Nabila Medan
Topup Giveaway By Noor Fatin 
simple giveaway by atirah hayati and siti Syazwani
simple giveaway by chocolate vochelle

                             GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo



hey awk ! kuatkan radio ,kuatkan radio , aku yg patut ,yg patut , menjoinkan diri dlm ga ini ~ 
*tah pape -.- * ngekk :p


klik banner cantik tu :) i like <3 

saya copy paste je yaa syarat-2 nya :- 

Syarat-syarat;


1. Wajib follow blog Aziera dan like fanpage Aziera *untuk perkembangan GA
2. Buat entry yang bertajuk 'SPECIAL GIVEAWAY BY AZIERA ADENAN' *supaya orang tahuu
3. Copy dan paste banner yang cantik di atas di entry korang dan linkkan ke entry ini *wajib linkkan supaya senang orang nak terjah
4. Tag seorang kawan korang atau lebih dan pastikan mereka tahu *agar ramai yang join GA ini
5. Pastekan URL ENTRY korang di ruangan komen entry ini *bukan URL BLOG korang
6. LIKE gambar ini *WAJIB (akan diperiksa) bagi yang ada FB sahaja!


Cara-cara saya memilih pemenang; 

1. Pemilihan secara rawak/random oleh saya.
2. Top refferal iaitu blogger yang banyak bagi orang datang ke blog Aziera

Senarai hadiah; *wajib like sponserr, jika tidak penyertaan dibatalkan

HADIAH UTAMA:  Waterproof Lomo + filem + postage

Kek coklat berlapis 1 kotak - 1 pemenang From Intan: Blog / Page


TARIKH TAMAT: 06/06/2012

p/s : gila cool lah giveaway nie ! jom lah join , yg saya tk obleh tu , lom0 ! insyaallah :))


taggie :   http://budakpendekberblogging.blogspot.com/
http://sunnyxandra.blogspot.com




No comments: