May 30, 2012

10
orang suka domo kun

SEGMEN CIKMUN : komer tanya , cikmun jawab !


klik banner :)

nama blog : You Are My Inspiration :)

soalan 1  : boleh tak cik Mun join giveaway saya ? klik sini * soalan gila * :p
soalan 2 :  nak tanye ,mcm mana nk buat mcm ni :-
mcm dekat sidebar cik mun nie , ade scrolbar , tapi saya nk ltk banner kengkawan saya :')  tolong saya :) 

soalan 3 : 
Cik Mun paling suka blog sapa ? hehe . bgy link blog insan bertuah tu :p

soalan 4 : 
boleh tolong saya ? tekan link nie  , pastu tekan CTRL + F pastu search nama " SYAZLIYANA NANA DLUVERS " .and then like komen saya xD harap sudiiiii :)  

soalan 5 :-

cik mun rasa blog saya ni buruk tak ? HAHA ke comell ? hehe -.-

28/5/2012 sampai 31/5/2012 tarikh tutup .



p/s : tu je lah soalan :) harap cik mun jwb :) hehe . sorry ade soalan yg gila -.- and terdesak . >.<



10 comments:

vendettatraveller said...

datang tengok soalan :) dari segmen yg same jugak..

Iza Zaty said...

haha . soalan yg bgus

CikMunBlogger said...

assalamualaikum .
thanks sbb join . :)
soalan tuu mun akan jawab dalam blog review . :D

Cik Fie said...

100++ DAH JOIN GA SAYA . KORANG BILA NAK JOIN ? CEPAT JOIN !! :D http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/peserta-random-giveaway-by-cik-fie_26.html

Princess Syazliyana said...

@vendettatraveller ouh okey :) thanks ya visit .

Princess Syazliyana said...

@Iza Zaty ye ke ? -.-

Princess Syazliyana said...

@CikMunBlogger waalaikumslm :) HAHA okey :)

Princess Syazliyana said...

@Cik Fie dah join da ,dear :)

Mk Syahir said...

dari segmen yang sama..selamat berkenalan..saya follow sini =) keep in touch yea xD

http://mksyahir.blogspot.com/2012/05/segmen-cikmun-komer-tanya-cikmun-jawab.html

Princess Syazliyana said...

@Mk Syahir okey :)