May 20, 2012

13
orang suka domo kun

segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS

klik banner tauuu :| giler cantik lha banner die . serius tauu :))

  • Nama blogger : Princess Syazliyana
  • Jumlah follower yg saya idam/target  : 1000 followers lha saya idamkan . tapi bwat masa ni , bru  476 followers , so nk cukupkan 500 followers .harap tercapai .insyaallah . :)


 



taggie : ardini ,hafira  , farhana 





13 comments:

Ardini Izzati said...

Thanks tagged, dear. InsyaAllah dinie join tapi taktahu laa tu. Busy cket skrg :)

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

dah follow sini..trima ksih sudi join..insyallah rjin2 lh bw yek..hehe,btol ke banner tu cntik?cincai je tu

Zaidalifah Hussin said...

Salam...

dr segmen AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS blogwalking & follow sini...

jom follow back :

http://kumahuitu.blogspot.com

dah 479 he he he

Princess Syazliyana said...

@Ardini Izzatiokey dear :)

Princess Syazliyana said...

@! ❀ ainie sempoy ❀ ! hehe .. btol lah. welcome :))

Princess Syazliyana said...

@Zaidalifah Hussin hehe .. okeys dear :)

Maya said...

dtg dari segmen y sama :)

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Princess Syazliyana said...

@Maya oh okey :) thanks visit !

NinaChocotaz said...

singgah dari segmen yang sama..

http://zatochoc.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Princess Syazliyana said...

@NinaChocotaz oh,okey :)

syafiqah said...

hye dari segmen yg same . done follow you , follow back :)

http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html

Jom join sini jgak !

http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-syafiqah-screamo.html

Princess Syazliyana said...

@syafiqah okey :)

Aifa Annyss Farhana said...

hi, tumpang melancong kat blog ni jap and follow. mind to follow back? oh, ya, dari segmen sama.



http://beautifulviu.blogspot.com/2012/05/segmen-aku-nak-jadi-blogger-famous.html