May 28, 2012

4
orang suka domo kun

Review blog followers ke-500 :)

haii semuaaa ~ hari nie baru teringat nak review blog Arif Hazwan . Hehe .I AM SORRY awk :)
okay jom review >.< :- saya copy dri blog dia ajaa .

  • Hello my name is Arif Hazwan.I'm 14 years old.I'm live at Kuantan.
= ouhhh , awk tinggal at Kuantan eh ? hehe . -.-  btw , awk tua setahun dri saya xD 

  • okey , follower berjumlah 68 :)) Alhamdulillah . Jom ramai-II serbu blog die okayyy !! jyeahhh .


Okay see ! kesuluruhan blog diaaa . comell bukan ? ikhlas nie saya ckp :') teruskan usaha anda !! Jyeahh.
btw , saya suka jam domo awk tuh xD di mana boleh saya dptkan ? hehe . kasi tauu erk .
and then , i love your background . nice <3 sejuk mata memandang >.< hekk . Tak lupa juga pada kamera cctv kat blog awk tuhh xD ayokk, tengok lha sp yg berani nak copycat blog die . HAHA 

Arif Hazwan juga ada twitter yaa cik-II sekaliannn . hehe . sila lha follow beliau die SINI . Saya dah foloow tau awk xD . Saya perasan yg Arif Hazwan nie suka join giveaway lha xD HAHA jgn marahhh. sikap awk sama dgn saya . huuuu~ :) oklha , korang jgn lupaaa follow blog diaa . hehe

p/s : tahniah yaa Arif Hazwan :)

4 comments:

arifhazwan_97@yahoo.com said...

thanx sbb review blog sye.....

Princess Syazliyana said...

@arifhazwan_97@yahoo.com welcome ,kwn :)

hahafyza said...

unttunglahh insan yang direview , bukan senang nak dpt org review blog kite kan . hee ~ ^^ tahniahh ! selamat menambah followers

Princess Syazliyana said...

@hahafyza kan ?? :)