May 20, 2012

0
orang suka domo kun

AWESOME giveaway by Raqibah Najwa

Haii :) hari nie bertarikh 20 Mei 2012 , saya nk join giveaway . tepat pukul 11:50 p.m :p

giveaway ini bertitle " AWESOME giveaway by Raqibah Najwa "  kalo nk join baik cepat sebab tarikh tutup pada 25 Mei 2012 . Okay ? Klik sini kalaw nk join :) 

Nak tahu tak hadiahnya apee ? Meh tengok bawah :-



 

fuyooo ! flat shoes tuuu . :) walaupun hadiahnya tk seberapa, but bersyukur la ya . hehe . saya pun teringin juga nak flat shoes tu .  Lagi-II yg hotpink tu :p Insyaallah yaa . ^ ^ 

Terima kasih tidak terhinnga juga diucapkan kepada Raqibah Najwa  owner kepada giveaway yg OWSEM nie :') kerana menganjurkan ga mcm nie . hehe. 

Hey korg tk nak joinn kaa ? sekarang hampir 80 orang dah join giveaway nie . Jom kita naikkan jadi 100 nak? hehe .  Penat pulok owner tu nk app .komen :p











No comments: