May 31, 2012

3
orang suka domo kun

Dapatkan Design Azhunk

GIVEAWAY GEMPAK :-
"MidYear GiveAway by Pieyza and Yana"
Sabah Giveaway By Sharina
Random Giveaway By Cik Fie
1st Giveaway By Nabila Medan
Topup Giveaway By Noor Fatin 
simple giveaway by atirah hayati and siti Syazwani
simple giveaway by chocolate vochelle

                             GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo


Haaa, tadi tengok kt dashboard , ade sorang nie join , ape lagii ,saya pn join lahhh :D
Nak join ke ? Klik sini

Okay ,saya nak vector . Hehe , sbb tk pernahh adee punn :-( and tk reti buat :p

kene letak gmbar ke Azhunk ? hurmmm ..


saya letak je lahhh . HAHA . boleh ke gmbar nie ? terang ke ? HAHA -.- Azhunk , sorry kalau menyusahkan xD , and thank youu sbb nak derma utk blogger :p


 
30
orang suka domo kun

Segmen tambah followers sampai beribu

GIVEAWAY GEMPAK :-
"MidYear GiveAway by Pieyza and Yana"
Sabah Giveaway By Sharina
Random Giveaway By Cik Fie
1st Giveaway By Nabila Medan
Topup Giveaway By Noor Fatin 
simple giveaway by atirah hayati and siti Syazwani
simple giveaway by chocolate vochelle

                             GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo


KLIK BANNER :)

thanks to Rochellez sbb tag saya xD amat dihargai :) 

tarikh start ber-blogging : - November 2011 <---- tak ingat tarikh xD

Tarikh tutup:1/06/2012 pada pukul 9 malam/10 malam.





0
orang suka domo kun

Exclusive Giveaway!!..Kain Pasang Raya 2012

klik banner :)

hadiahnya ialah :-


 Hadiah Tempat Pertama + Satu Hadiah Misteri

 Hadiah Tempat Kedua + Satu Hadiah Misteri


Hadiah Tempat Ketiga + Satu Hadiah Misteri




May 30, 2012

10
orang suka domo kun

SEGMEN CIKMUN : komer tanya , cikmun jawab !


klik banner :)

nama blog : You Are My Inspiration :)

soalan 1  : boleh tak cik Mun join giveaway saya ? klik sini * soalan gila * :p
soalan 2 :  nak tanye ,mcm mana nk buat mcm ni :-
mcm dekat sidebar cik mun nie , ade scrolbar , tapi saya nk ltk banner kengkawan saya :')  tolong saya :) 

soalan 3 : 
Cik Mun paling suka blog sapa ? hehe . bgy link blog insan bertuah tu :p

soalan 4 : 
boleh tolong saya ? tekan link nie  , pastu tekan CTRL + F pastu search nama " SYAZLIYANA NANA DLUVERS " .and then like komen saya xD harap sudiiiii :)  

soalan 5 :-

cik mun rasa blog saya ni buruk tak ? HAHA ke comell ? hehe -.-

28/5/2012 sampai 31/5/2012 tarikh tutup .



p/s : tu je lah soalan :) harap cik mun jwb :) hehe . sorry ade soalan yg gila -.- and terdesak . >.<



0
orang suka domo kun

Contest Blog Paling Awesome By Azyan Nabilah Othman

klik banner yaa :)

hai , hari ni saya nak join  satu giveaway dari budak comel ni :) 

gadget -gadget istimewa yg saya suka : -
kt sidebar tu ada kann ? haaa, sy suka yg nie lahh  :) saya rse cute >.< HAHA 

Harapan Untuk Blog Kekal Cantikk ;-
saya harap blog saya semakin majuuuuuuuuu ! HAHA 

Wishlist :-
harap semua blogger aknbersaing secara sihat dengan menaikkan lagi trafik blog masing-2 . :)




p/s ; awk , jom tolong saya , like komen saya at sini , tekan CTRL +F ,and then search nama " SYAZLIYANA NANA DLUVERS " AND AWK AKN JUMPA ,and then please like my comment yaaa :) awk da like ? komen :) nnty saya bls balikkkk.




May 29, 2012

1
orang suka domo kun

Contest Blog Saya Superb Cun !

klik banner comell tu :') serius comei .

para sponsor : -

NRs Creative Shop - Follow &  Like
Ri Do Ma - Add & Follow
Sweety Pretty Lens - Like  & Follow 
Shawls ToLove - Like  & Follow
Izzah Liyana - Follow , Like Twitter
Cik Eiyra - Follow & Like
Mohd Zuhri - Follow & Like
Fya - Follow & Like 
Farain - Follow & Like
Liyana - Follow  & Like
Tehaa - Follow & Like
Syafiqaa - Follow *Sponser Baru*
Tudung Lovely Strawberry Collection -Follow &Like *Sponser Baru*




Tarikh Tutup : 31 July 2012


p/s : blog saya nie cntik ke  ? ahh ,tk kesahh lah :)

1
orang suka domo kun

Segmen Dalca : Bloglist June

klik banner di atas . 

halamakk ! tarikh tutup 1 june , skrang dah 29/5 .masih sempat kann ? hehe . thanks invite saya :)

.Soalan Umum : Filem Melayu apakah mendapat kutipan paling banyak pada tahun 2012 hingga kini?
= ombak rindu  kot .
2.Soalan Logik : Edisi Dalca manakah yang paling diminati? link
= tazkirah :) link
3.Soalan Ilmiah : Siapakah wanita yang tidak mempunyai haid dan nifas?
=  Mayat wanita


0
orang suka domo kun

SPECIAL GIVEAWAY BY AZIERA ADENAN

GIVEAWAY GEMPAK :-
"MidYear GiveAway by Pieyza and Yana"
Sabah Giveaway By Sharina
Random Giveaway By Cik Fie
1st Giveaway By Nabila Medan
Topup Giveaway By Noor Fatin 
simple giveaway by atirah hayati and siti Syazwani
simple giveaway by chocolate vochelle

                             GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo



hey awk ! kuatkan radio ,kuatkan radio , aku yg patut ,yg patut , menjoinkan diri dlm ga ini ~ 
*tah pape -.- * ngekk :p


klik banner cantik tu :) i like <3 

saya copy paste je yaa syarat-2 nya :- 

Syarat-syarat;


1. Wajib follow blog Aziera dan like fanpage Aziera *untuk perkembangan GA
2. Buat entry yang bertajuk 'SPECIAL GIVEAWAY BY AZIERA ADENAN' *supaya orang tahuu
3. Copy dan paste banner yang cantik di atas di entry korang dan linkkan ke entry ini *wajib linkkan supaya senang orang nak terjah
4. Tag seorang kawan korang atau lebih dan pastikan mereka tahu *agar ramai yang join GA ini
5. Pastekan URL ENTRY korang di ruangan komen entry ini *bukan URL BLOG korang
6. LIKE gambar ini *WAJIB (akan diperiksa) bagi yang ada FB sahaja!


Cara-cara saya memilih pemenang; 

1. Pemilihan secara rawak/random oleh saya.
2. Top refferal iaitu blogger yang banyak bagi orang datang ke blog Aziera

Senarai hadiah; *wajib like sponserr, jika tidak penyertaan dibatalkan

HADIAH UTAMA:  Waterproof Lomo + filem + postage

Kek coklat berlapis 1 kotak - 1 pemenang From Intan: Blog / Page


TARIKH TAMAT: 06/06/2012

p/s : gila cool lah giveaway nie ! jom lah join , yg saya tk obleh tu , lom0 ! insyaallah :))


taggie :   http://budakpendekberblogging.blogspot.com/
http://sunnyxandra.blogspot.com




May 28, 2012

2
orang suka domo kun

DNC 1ST GIVEAWAY

klik banner kalaw nk join ! :)



2
orang suka domo kun

Segmen saya nak doodle comel dari Rochelle!

klik banner :)

Nickname : Yana
warna baju : pink cair 
warna nama : hitam pluss pink 


thank youu Rochelle :)

0
orang suka domo kun

"Segmen Pantas : header animation percuma !! "

klik banner :)

.Title : You Are  My Inspiration
.Description/Ayat/Kata Alu-Aluan :  #Princess Syazliyana
.Font  : Twinkle.ttf
.Warna/Code Warna Lagi Mudah  : outline hitam , tulisan pink cair .
.Url Gambar Doodle , atau ape -ape sahaja : sini  < --- link doodle  




4
orang suka domo kun

Review blog followers ke-500 :)

haii semuaaa ~ hari nie baru teringat nak review blog Arif Hazwan . Hehe .I AM SORRY awk :)
okay jom review >.< :- saya copy dri blog dia ajaa .

  • Hello my name is Arif Hazwan.I'm 14 years old.I'm live at Kuantan.
= ouhhh , awk tinggal at Kuantan eh ? hehe . -.-  btw , awk tua setahun dri saya xD 

  • okey , follower berjumlah 68 :)) Alhamdulillah . Jom ramai-II serbu blog die okayyy !! jyeahhh .


Okay see ! kesuluruhan blog diaaa . comell bukan ? ikhlas nie saya ckp :') teruskan usaha anda !! Jyeahh.
btw , saya suka jam domo awk tuh xD di mana boleh saya dptkan ? hehe . kasi tauu erk .
and then , i love your background . nice <3 sejuk mata memandang >.< hekk . Tak lupa juga pada kamera cctv kat blog awk tuhh xD ayokk, tengok lha sp yg berani nak copycat blog die . HAHA 

Arif Hazwan juga ada twitter yaa cik-II sekaliannn . hehe . sila lha follow beliau die SINI . Saya dah foloow tau awk xD . Saya perasan yg Arif Hazwan nie suka join giveaway lha xD HAHA jgn marahhh. sikap awk sama dgn saya . huuuu~ :) oklha , korang jgn lupaaa follow blog diaa . hehe

p/s : tahniah yaa Arif Hazwan :)

0
orang suka domo kun

Random Giveaway By Yana

GIVEAWAY GEMPAK :-
"MidYear GiveAway by Pieyza and Yana"
Sabah Giveaway By Sharina
Random Giveaway By Cik Fie

klik banner cun tu :)

okay ,hari ni saya nk join giveaway akk yana  >< nama kite sama lha :))

Hadiah bakal korang dapat berupa (Shawls/Tshirt/Contact Lens/Necklace/Etc).Bila tamat contest?Hujung bulan ni iaitu pada 31 May 2012.
SPONSOR KALI NI:
-YQNQ ELLYANA (LIKE)
-SENORITA SISTA CLOSET (LIKE)
-TRENDY COLLECTION (LIKE)
-NABILA HUDA GALLERY (LIKE)


okay done ! saya da like sponsor :)



May 27, 2012

2
orang suka domo kun

Hey , nak menang hadiah lumayan ? Senang jaaa .

haii . ape yg saya merepek nie lah kann . Korang pernah dengar psl SAYS .COM  tak ? alaa , dia mcm churp-II la kot . saya bru je daftar tadi xD ade orang ckp boleh menang hadiah -.- betol ke ? sy ni kuno . tak thu pape . huhu~  

jom klik sini  ,sini  sini . tolong saya , pastu saya tolong awk . bole ? bgy link awk pulaaak~ okay ?  huhu~

sapa -II boleh terangkan mcm mana nk guna says nie ? sy masih baru lagii . pm kt facebook saya  

Okay kali nie entry pendek je ,sbb nk promote  says saya tu . xD baii .jgn lupa klik  saya punye .klw da klik please komen and bgy link awk pulaaak xd okay ?

May 26, 2012

0
orang suka domo kun

PERHATIAN KEPADA PESERTA "MidYear GiveAway by Pieyza and Yana"

Hey awk ! da join belum "MidYear GiveAway by Pieyza and Yana"
klw belum baik cepat-2 join ya :) 

klik banner tuu kalaw nk joinn :) * kpd yg mseh blom join 

  • okay , pada para peserta  diminta LIKE /FOLLOW para sponsor yaa . Susah-II diorang nk bgy korang hadiah free , but korang tk ikut syarat . Jgn lha mcm tu yaa .


Senarai Sponsor "MidYear GiveAway by Pieyza and Yana" :-




yg *update  tu means that sponsor yg baruu lagi ,so pergi lah follow diorang okay . 

  • Peserta-II diminta promote giveaway ini habis-habisan kerana ade hadiah utk TOP REFFERAL .

SENARAI HADIAH MIDYEAR GIVEAWAY BY PIEYZA AND YANA : -

  • 1 Pair Contact Lense :)
  • RM5 voucher for 1 winner - by -  Shawls to Love
  • 5 Header and 2 Banner - by - Aqila Saleha
  • Topup RM5 for 2 winner - by - Atiqah Kassim
  • Topup Rm5 for 2 winner - by - Farah Hafizah *update!
  • Voucher Discount 10% for 5 winners  - by -  Sweety Pretty Lens*update!
  • Voucher RM10 10 keping utk 10 pemenang.  - by -  Dazzling Lense*update!
  • Shawl for 4 winner (Postage bayar sendiri taknak cari pemenang lain :D) - by - La Dva * update!
  • 10 header for 10 winner - by - Blog Dayah * update!

Amacam ? hadiah die gempak tak ? maybe tk segempak giveaway laen ,but ini je yg kami mampu .kalw nk cari sponsor beribu pon , susah pulaak peserta nk ikut . kan ? hmm ~ :)

JEMPUT JOIN SEMUAAA ~ 
tarikh tutup :- akn terbatal sekiranya lebih 200 orang join .harap maklum .

Klik SINI utk makluman lanjut .sekian .

YA ALLAH ,HARAP-II GIVEAWAY YG AKU BUAT BERSAMA PIEYZA NIE MENDAPAT SAMBUTAN . SETAKAT NIE TK DE SAMBUTAN SANGAT . KAU TUNAIKAN LAH PERMINTAANKU INI YA ALAH . AMIN YA RABBBAL AL'LAMIN .