March 26, 2012

10
orang suka domo kun

SEGMEN ( blog saya awesome)


klik banner to join :)

kay skrang nk citer psl blog sy yg sememeh nie :D

erm, sy rse blog sy nie comell la ! Hahhaks * cough*
kay be jelly guys :3
tapi,blog sy ade kekurangan ler -.- * nobody perfect kayy? =.= *
tgk lar, blog sy nie tk de "menu tab " lah ! geram rsenye ! ><
nak buat,tapi tk reti, nx tempah tpi cm celaka je ! *i know wht i'm saying*
and secondly, banner blog nie x de ! perasan ke tk? kalo awk perasan a big claps for you :*  !
kalo tk perasan ---> =.=' this for you :3
harapkan byk je banner blog kengkawan kt sidebar blog nie, tapi banner si ownernye tk da~ *nasib btol *

(kay rsenye dah lebih 50 pth perkataan =.= )

My Question :  Blog sy cantik / comell / perfect  tk? * be honest plis ! * 



p/s : eh lupee plaak ~ ucapan utk mimie and zettie --> hope korg sihat 2 je, and big thanks sbb korg buat segmen nie, and blog korg lebeyh cntik dri blog sy :) * jujur nie *
and,, tk lupe jugak hope korg terus maju jaya kay?! insyaallah :D

assalamualaikum .. :)


10 comments:

ϟ Mimie Simpsons ϟ said...

Heyy , goodluck >,< and thanks for joined :)

Bg mimie blog awk comel. Nnti mimie bncang ngan zetti klu awk bertuah kita akn agihkan :d

Princess Syazliyana said...

@ϟ Mimie Simpsons ϟ thank you mimie :)

Zetti Imilia said...

from zetti n mimie .tq sbb join .jom baca entry ni.check it out !

http://diariesaboutmylife.blogspot.com/2012/03/winner.html

Princess Syazliyana said...

@Zetti Imilia 0key and thanks :)

Zetti Imilia said...

hadiah tuh nnti ambil link dkt blog ztti ye . tunggu tau .hewhew . tq

Princess Syazliyana said...

@Zetti Imilia huhu~0ukey :)

Zetti Imilia said...

http://rosehavencottage.dustinginpearls.com/digdownloadshop/images/BCK3001212-00007_A.png

buat mse ni,zetti boleh bg background ni shj . anggaplah ini adalah bonus . kebanyakan header mimie x boleh nak buat disebabkan ramai blogger yg sertai x bg maklumat yg diingini . sebarang hadiah lain,sila rujuk di blog zetti tq !

Princess Syazliyana said...

@Zetti Imilia okey2. thanks

Zetti Imilia said...

http://3.bp.blogspot.com/-EFbTAyMrevA/T4VJqQG3g7I/AAAAAAAAA8Y/OLfAbFKbF_c/s1600/header.ga2.png

trima kasih :) header untuk awk :D

Princess Syazliyana said...

@Zetti Imilia thanks :) ! :*