March 11, 2012

0
orang suka domo kun

Exclusive Giveaway by Niena Sofea

http://i852.photobucket.com/albums/ab86/niena_sofea/Untitled-1-1.png
click banner 


info : 
1.Untuk perempuan sahaja
2.Pemilihan melalui Random.org (tidak ada istilah pilih kasih atau tidak adil)
3. GA ni tutup petengahan tahun sebab masa tu ramai adik2 yang duduk asrama tu boleh join + Niena boleh berikan sepenuh komitmen sebab masu tu cuti sem
4. Jika penyertaan kurang daripada 50 orang  ,GA ini dibatalkan
 Syarat2nya :
1. Follow blog Niena (WAJIB) 
2. Follow atau Add atau Like semua sponsor (WAJIB) 
2. Buat satu entry bertajuk "Exclusive Giveaway by Niena Sofea"
3. Letakkan banner Niena dalam entry (link kan ke GA ni)
4. Tag minimum 2 orang blogger (pastikan mereka tahu) * perlu tag sebab hadiah banyak
5. Dah siap buat entry , hantarkan link entry korang kat ruangan komen entry ni .. =)
 taggie : miss beautiful


No comments: