March 30, 2012

4
orang suka domo kun

Karnival Kokurikulum ! yeahhhh ..

hello kwn -kwn ^ ^v

es0k sy kene dtg skola coz ade skola ganti, sekali gus ade " karnival kokurikulum " kt skola sy, mesti best ! byk acara kowt, huhu~ sy ade join jugak sebahagiannyer,  " pertandingan melukis poster , mereka cipta peta minda," and the others ! heew :3

esok semestinya kitorg murid ting 1 & 2 akn dtg waktu pagi bersama2 dgn murid pagi iaitu  ting 3 ,4 & 5 * yg perasan senior * -.-

and pada mse tu jugak , cekgu bm sy " puan arkiah " suh catat aktiviti ape yg dijalankan pde es0k r, kerana ! jenjen jenggg ! >< cekgu suh kitorg kelas " 1 ixora " buat lap0ran ttng karnival kokurikulum tuu, aktiviti ape yg dijalankan, and bila, semua tu larh ! aduhh ! tk dpt la rest,kene catat je spnjang esok ari ,hehew :)

anyway,actually pagi nie sy ade latihan krs , huhu~ tpi tidak menghadirkan diri ats sbb malas & hujan -.-
* alasan yg bodoh * 
ape2 jer lah miss watever ! yg penting sy tk nk dtg >< welkkk ! :P

huhu~sy lapar la.. pagi2 nie mengidam mkn macdonald, spe b0ley belanja? pliss ? ><
nk macd !!! huh =.=

k la baii syg 2 sume :*
0
orang suka domo kun

Contest: Blog Yang Simple

klik banner

tag : you ,you and you !

March 28, 2012

0
orang suka domo kun

My first doodle ! :P

hello ! ^^v

akhirnye, sy tlh berjaya dgn successnye mendownload paint tool sai  .. tepuk tgn ckit !~~ weeee~~ :D
and, skrang sy nk blajar buat doodle a.k.a lukis doodle :P 
ade tgk beberapa tuto .. tapi tk fhm jugak r, sape baik ati nk tlg ajar? hihi, :)


klik utk besar

bru lukis kepalanye, aduhh.. mmg tk pndai, heee~ tergeliat tgn nie, haha ><



anyway, sp 2 yg ade buat tuto tuu, meh bgy sy tgk, kalo buat tuto tuu, biar ade gmbar ,sng ckit,hehe =.=


p/s : smalam birthday abg sy ,kitorg celebrate ><
tuu kek nye ,sedapppp ! haha, rugii :3 

kbaii * mkn kek  *



March 26, 2012

2
orang suka domo kun

First Awesome Giveaway By Sha

klik banner yg comell nie ! :D * ikhlas tau *

Senarai sponsor (LIKE/FOLLOW/ADD) 
    Gojez Houz | Fanpage  |  Blogshop |
   Joanna Fanpage  |  Blog |
   Afiq Fanpage  | Blog  |
   Nadya Fanpage  |  Blog  |
                        Nyna | Fanpage  |  Blog |
                  Nurmujahidah | Fanpage  |  Blog |
                 Adieb | (klu ade)Tweeter  |  Blog |
               Atopupbiz reload | Fanpage  |  Blog |
                    Shaa Aien | Fanpage  |  Blog |
                          Shoppe Lensz Home | Page |
# B To B Collection | page  |  blog |
   Ariffahmi | Page  |  blog  |
                Shawl To Love | page  |  Blogshop |
                   Nurasfacollection.com | Page |
           Tudung Murah Collection | Page  |  Blog |
                  Farhah | Page Blog | Tweeter |
                    # Miya | Page  |  Blog |
                     Its Nana Lah | Page |
                    Masitah | Page | Blog |
                     Arisha | Page  |  Blog |
                  Hotz Mumma | Page  |  Blog |
                      Dress Your Age | Page |
Wardrobe collection | Page  |
                       Musfirah | Page  |  Blog |
                      Collection | Page  |  Blog |
                   Amirah Hanim | Page  |  Blog |
  Bear | collection page |
Nurul Syuhada FB |
mimiey | FB |
Adhilla Zaidi | FB |
                      Nurin | Fanpage  |  Blog  | 
                          Umi | Page  |  Blog |
                    Preety Cupcakes | Page  |  Fb |
  Farain Blog  |  Fanpage |
  Atiyn Blog   |  Group |
 Aisyah Znl | Blog   |  Page |
 Fatin Blog  |  Page |
   Rochella | Blog   |  Page |
Asma | Blog  |  Page |
 Elmah | Blog  |  Page |
  Izza | Blog  |  Page |
Syahirah | Blog | Page
Ain Zuhairi | Page |
# Hizatul | Blog | Page |
  Miraa | Fanpage |
 Mun Blog  |  Fanpage |
 Najwa | Blog |
# Hana | Blog  |  page |
  Shahzanani | page |
# Anabella | page | Blog |
  Syara | page  |  Blog |   



tag : awk sgt comell 


10
orang suka domo kun

SEGMEN ( blog saya awesome)


klik banner to join :)

kay skrang nk citer psl blog sy yg sememeh nie :D

erm, sy rse blog sy nie comell la ! Hahhaks * cough*
kay be jelly guys :3
tapi,blog sy ade kekurangan ler -.- * nobody perfect kayy? =.= *
tgk lar, blog sy nie tk de "menu tab " lah ! geram rsenye ! ><
nak buat,tapi tk reti, nx tempah tpi cm celaka je ! *i know wht i'm saying*
and secondly, banner blog nie x de ! perasan ke tk? kalo awk perasan a big claps for you :*  !
kalo tk perasan ---> =.=' this for you :3
harapkan byk je banner blog kengkawan kt sidebar blog nie, tapi banner si ownernye tk da~ *nasib btol *

(kay rsenye dah lebih 50 pth perkataan =.= )

My Question :  Blog sy cantik / comell / perfect  tk? * be honest plis ! * 



p/s : eh lupee plaak ~ ucapan utk mimie and zettie --> hope korg sihat 2 je, and big thanks sbb korg buat segmen nie, and blog korg lebeyh cntik dri blog sy :) * jujur nie *
and,, tk lupe jugak hope korg terus maju jaya kay?! insyaallah :D

assalamualaikum .. :)


March 25, 2012

2
orang suka domo kun

1st Giveaway NaNa By Sabrina & Farhana

nak join klik banner  :)

 Syarat-Syarat :

  •  Buat satu entry tentang GA ni dengan tajuk " 1st Giveaway Nana By Sabrina & Farhana " .
  • Letakkan banner GA berserta dengan link mengenai entry ini.
  • Wajib FOLLOW blog Sabrina Farhana .
  • Wajib LIKE / FOLLOW semua penaja2.
  • Berikan url entry anda mengenai GA ni di ruangan komen entry ini.
  • Para bloggers yang tidak mengikut syarat ke-3&4 akan disingkirkan. :)
  • Tak wajib tag rakan2 korang.

Penaja :




0
orang suka domo kun

Topup Giveaway by Naili

klik banner :)



March 24, 2012

2
orang suka domo kun

MINI GIVEAWAY BY MANJA( I’m Limited Edition)

klik banner

WHY I THINK I'M LIMITED EDITION" 

erm,actually tk tau lar, tpi, cube mengorek rahsia dri dlm diri sy jugak >.<

okay.. WHY I THINK I'M LIMITED EDITION" sbb sy mmg tk bole kalo org suka buat lwk nie, hobi sy gelak je la spnjang masa .. hihi :) and..  kalo sy sedeyh, and kengkawan tanye, "knape sedeyh?"
sy akn cube sedaya upaya utk pretend nothing happen, sy tk suke la kengkawan turut sedeyh ats masalah sy ,, :( 

btw, sy kalo tgh marah, cepat je reda~haha, asl ade org nx buat lwk mse tuu mesti tk mrh da ! 
and..kalo sy nx *kutuk* sorg tu,(contoh kalo ade org buat masalah ) sy tkkan ckp direct tau, cnth direct : "bdx tuu sial memekak je bodoh ! "

sy mmg tk suke ckp direct cm tu,haha -.-
cnth ayt sy ,, " haih, mamak 2 kt kelas aku nie, tk reti diam ! "

sekali gus buat kengkawan sy tergelak ! haha, disebbkan ayt sy yg berupa " mamak " tuu :)

---------------------------------------------------------

ookayy tu je la nx type,, haha -.- (  I'M LIMITED EDITION" ?)

=============================================

Sila nyatakan 3 pilihan hadiah yang you olls nak:
CONTOH:
1) love necklace Sponsored by NayZa Collection
3) Tony Moly Lip Tint Sponsored by Butter Berries  <---- i want this 

link facebook : sini ^ ^










8
orang suka domo kun

1st giveaway by AMNA


klik banner

tag : miss


0
orang suka domo kun

GIVEAWAY 2012 BLOG LISA AFHA

klik banner

lamanye sy tk join ga,so,let's check it out !

penaja-penaja