February 07, 2012

3
orang suka domo kun

"Give Away Sulong by Syahganu".

click banner to join , okey !
join GA lgy... :)

akta akta give away :-
  • follow ctsyahganu dan like ctsyahganu fanpage.
  • buat entry tajuk "Give Away Sulong by Syahganu".
  • tampalkan banner yang cantik *mata keatas tangan ke dada* dan linkkan ye ke blog saya.
  • dah selesai? dah post entry tu? apa lagi cepat cepat la hantarkan link GA anda ke comment entry ni. http://ctsyahganu.blogspot.com/ [X] <-- link macam ni TAKditerima.
  • kemudian jangan lupa LIKE / FOLLOW sponsorship GA ni.*tanpa mereka tiada GA ini*
sila LIKE dan FOLLOW
hadiah hadiah yang mengiurkan dari :-
*awak boleh tipu saya tapi Yang Mengetahui tidak*
 blog Fatihah dan fanpage Fatihah (follow dan like)
 blog Yasmin dan fanpage Yasmin (follow dan like)
 blog Irdina dan fanpage Irdina (follow dan like)
 blog Khairina dan page Khairina (nak follow pun boleh tapi wajib LIKE)
 blog Mid Vill dan page Mid Vill (follow dan like)
 blog Kauthar spring dan page Kauthar spring (follow dan like)


senarai hadiah yang super AWESOME!
brooch untuk 5 pemenang
doodle untuk 4 pemenang
header untuk 3 pemenang
edit blog untuk 4 pemenang (Khairina - 2pemenang & Fatihah - 2pemenang)
sapu tangan jepun + perfume untuk 2 pemenang
topup RM5 untuk 2 pemenang *saguhati*



due date
7th Feb - 7th Mac

good news!
-semakin bertambah sponsor semakin bertambah pemenang! jika ada yang berminat untuk sponsor pm saya (syahirah tajidin)


arap 2 kali nie ade rezeki, hehe.. nk header  atau topup ! :D

3 comments:

syahganu said...

syarat tambahan kerana sponsor bertambah!
LIKE -
http://www.facebook.com/pages/Bisnes-Topup-Kita/335427646480761
FOLLOW -
http://budaklollip0pcute.blogspot.com/

syahganu said...

TAHNIAH!
http://ctsyahganu.blogspot.com/2012/03/pemenang-give-away-sulong-by-syahganu.html

Princess Syazliyana said...

@syahganu eh, thank you !!