January 29, 2012

0
orang suka domo kun

1st GiveAway by Nana and Alyaayep :)

hyep... di pagi yg indah nie, aku berhasrat nk j0in GA .. hehe okeylah..

PENAJA UTAMA GA / HADIAH UTAMA :)


Syarat - Syarat ! 
  1. Wajib follow blog Mai and Alyaayep .
  2. Like fanpage mai and Alyaayep .
  3. Pemenang akan dipilih berdasarkan random.org , lens sahaja yang kami akan pilih .
Bagaimana hendak menyertai ?!
  1. Buat entry yang bertajuk ' IST GIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA ' .
  2. Letak banner giveaway dalam entry korang . Letak syarat - syarat , bagaimana nak sertai , hadiah dan info .
  3. Promote entry penyertaan korang habis - habisan , sebab ada hadiah untuk top referral .
  4. LIKE
  5. fanpage blog kitorang .
  6. Pastikan korang ikut syarat - syarat di atas . 
  7. Tag tifa orang rakan anda .



The amazing present !
Blog :



BARANG-BARANG :

  • Gelang Vintage { 1 pemenang } .
  • Topup RM10 { 1 pemenang } .
  • One unit wallet for men/lady { 1 pemenang } .
  • Sejadah travel { 2 pemenang } .
  • Pashmina pelangi { 2 pemenang } .
  • 5 pair lens { 5 pemenang - akan dipilih } .
  • 1 pair lens { 5 pemenang - akan dipilih } .
  • Rantai Moustache { 1 pemenang } .
  • Tudung Bawal { 1 pemenang } .
 INFO :
  1. Wajib 
     LIKE senarai sponsor / blogshop . Jangan minta sponsor pulak eh ? XD
  2. Lens akan dipilih
  3. , yang lain lain menggunakan random.org .
  4. Sponsor yang orang , tak perlu like . Just ADD .
  5. Tarikh tamat pada 25 / 3 / 2012 . Tarikh umum pemenang 31 / 3 / 2012 .
  6. Kebanyakan hadiah GA lens caouse kebanyakkan blogger wanita , kepada yang lelaki don't worry , wallet tu siapa yang bertuah . Padahal lady / men .
  7. Hadiah akan diupdate darisemasa ke semasa . So , Rajin - rajinlah melawat pages ni kay ? Course aku tak buat entry pasal hadiah tembahan GA . Hoho . 
SENARAI SPONSOR/BLOGSHOP { WAJIB LIKE }

 tag : budk , paling dan comey

No comments: